Az otthonunk sokszor a legértékesebb vagyonunk – nem véletlen, hogy annyiféle biztosítást kínálunk rá! Ahova hazatérünk, ahol az értékeinket őrizzük, az a mi mentsvárunk, a mi kis „szentélyünk”.  Összegyűjtöttünk 10 olyan csináld-magad, lakásfelújítós oldalt, ami számtalan tippet, praktikát kínál arra, hogyan tegyük szebbé, jobbá és praktikusabbá az otthonunkat!

  1. Az én menő lakásom

http://menolakasom.blog.hu/

Ezen az oldalon megismerhetünk tervezőket, kivitelezőket, azon felül, hogy rengeteg kép és lakástervrajz segít minket, hogy minél jobb döntést hozzunk otthonunk megújításakor. A sok előtte-utána kép inspirálhat minket olyan megoldásokra is, amikre eddig nem is gondoltunk. Engedjük szabadon a fantáziánkat!

  1. Varga Judit

http://juditu.hu/

Elegáns és izgalmas blog, elsősorban de nem kizárólag hölgyeknek! Itt számtalan szuper csináld-magad ötlet mellett találhatunk életmódra, szépség és lélekápolásra is tippeket és tanácsokat.

  1. Inspirációk Csorba Anitától

https://www.youtube.com/watch?v=LAoEz3AXocg&list=PL58FHs49PgGUL8qwOyE0XeGvDy5ctQ9Pr

Azok számára ajánlott, akik inkább a videókat szeretik inkább. A csatornán a lakásfelújítás technikai és pénzügyi részleteihez is kapunk tanácsokat, ezért érdemes belenézni az egyébként szórakozató kis epizódokba.

  1. Köműves.blog

http://komuves.blog.hu/

Lakberendezés és felújítás – praktikum mindenek felett! Ha a terek hasznosítását helyeztük leginkább előtérbe, látogassunk el erre az oldalra. Megtudhatjuk, hogyan tervezzünk otthonunkba gardróbot, vagy hogy miért érdemes megjavíttatni a régi patinás fa ajtókat, ablakokat.

  1. Minden, ami lakásfelújítás

http://mapei.blog.hu/

Friss trendek és ötletes megoldások egy helyen! Ezen az oldalon nyomon követhetjük a legfrissebb újdonságokat, kérhetünk szakértői segítséget, vagy böngészhetünk a különböző építési, felújítási technikák között.

  1. Otthonok és megoldások

http://www.otthonokesmegoldasok.hu/

Itt rengeteg tippet találhatunk stílusról, felújításról vagy beleolvashatunk abba, mások hogyan tervezik és újítják meg saját otthonukat. Olyan kérésekre is választ kaphatunk, hogy mit kezdjünk egy borzalmas alakú előszobával, vagy, hogy mit árul el rólunk álmaink konyhája!

  1. Lakber magazin

http://lakbermagazin.hu/

Kicsi vagy nagy lakás: itt igazán mindkettőre találni számtalan tippet. Merítsünk ötletet abból, mások hogyan valósították meg álmaik lakását 29 vagy éppen 78 négyzetméteren!

  1. Otthonos reblog

http://otthonos.reblog.hu/

Néhány új berendezés, vagy egy új szín rengeteg változtatást hozhat otthonunkba! Legyen költséghatékony, vagy környezetkímélő? Nem probléma! Erre is találhatunk megoldásokat, másoktól ellesve a fortélyokat!

  1. Sajátotthon projektek

http://sajatotthonprojekt.blog.hu/

Gasztronómia és lakberendezés, micsoda páros! Kreatív csináld magad ötletek és pénztárcabarát megoldások is várnak minket a gasztro érdekességek mellett. Nézzünk szét ennek a vidám és stílusos blognak a bejegyzései között, ha különleges DIY ötletekre vágyunk!

  1. Angol nyelven tudóknak – Better Homes & Gardens

https://www.bhg.com/

Ha nem akadály az angol nyelv, akkor ez az oldal szinte végtelen mennyiségű ötlettel, tanáccsal és tippel láthat el bennünket és nem csak lakásfelújítással kapcsolatban! A kertes házban élőknek számtalan kertápolási és területhasznosítási tippel szolgál az oldal, de találunk itt kerti zöldségtermesztéssel, gyomtalanítással kapcsolatban is ötleteket!

Reméljük tudtunk néhány újdonsággal segíteni a lakást renoválóknak! Ne felejtse azonban senki, hogy a felújítás sokszor értéknövekedéssel jár! Gondoljuk át, hogy biztos jó-e még a felújítás után is a lakásbiztosításod?