Netrisk közönségszavazás 2017

A Netrisk.hu harmadszorra hirdette meg közönségszavazását, amelyre tavaly, 2017-ben 40 ezer ügyféltől összesen 280 ezer értékelés érkezett. A biztosító társaságok két kategóriában indultak a helyezésekért: a díjbevétel alapján legalább 5%-os piaci részesedéssel rendelkező nagy, illetve ennél kevesebbel rendelkező kis- és középbiztosítókra lehetett szavazni.

Több kérdéskör kapcsán érkeztek értékelések: az ügyfelek pontozták az ügyintézés gördülékenységét és minőségét, az ügyfél-tájékoztatás teljesítményét, az ügyfélmegtartó képességet és a kárrendezést egyaránt. Ezek mellett új elemként az adott biztosító termékkínálatának, illetve ügyfélkezelésének fejlődését is véleményezhették a válaszadók.

Büszkén jelentjük ki, hogy cégünk, a kis- és közepes biztosítók kategóriájában 3. helyezést ért el!

Mindez nem valósulhatott volna meg Nélkületek!

Tőletek jött:

„Nekünk is van. Csak ajánlani tudom. Nagyon jó. Köszönjük!”

„Régóta az Önök biztosítója intézi a Gépjármű Biztosításaimra, és eddig soha semmi gond nem merült fel!! Gyorsak, pontosak csak ajánlani tudom mindenkinek!! Üdv. Mesterné”

„Nekem van GENERTEL BIZTOSITÁSOM NAGYON JO CSAK AJÁNLANI TUDOM”

„Kedves Andrea! Sosem hittem volna, hogy ebben az országban így is lehet ügyet intézni! Szinte el sem hiszem, hogy lényegében már rendben is van, csak nem értem, hogy a többiek miért késlekednek.  Még egyszer nagyon köszönöm, és nagyon örülök, hogy bár csak ügyfélként és csak telefonon, illetve levélben, de megismerhettem egy ilyen kedves, csodálatos hölgyet, mint Ön!”

 

A Genertelnél ügyfeleink kiszolgálásán és a termékek folyamatos fejlesztésén túl nagy hangsúlyt fektetünk a hiteles és pontos tájékoztatásra és a szolgáltatás minőségére, emellett igyekszünk mindig színes, érdekes olvasnivalókkal, kvíz- és nyereményjátékokkal kedveskedni Nektek! Mindig örülünk, ha valamely tartalom elnyeri a tetszéseteket és visszajelzést adtok nekünk!

„Megkaptam az ajándékot! Komolyan jól esett, örültem, szinte egyedülálló mostanság ez a kedvesség! Köszönöm.” – Ügyfelünk túlfeszültségvédőt nyert tőlünk ajándékba! Örülünk, hogy ezzel az aprósággal hozzájárulhattunk otthona biztonságosabbá tételéhez!

„Nagyon szeretem a kvízjátékokat, különösen ha ennyi hasznos kérdésre kapok választ. További szép napot kívánok”

„Sokat tanultam ezekből a szövegekből sok mindent kevesebbnek gondoltam. Köszönöm a kérdőívet. Üdvözlet a csapatnak.”

Köszönjük a bizalmat és azt, hogy minket választottatok!

„Biztosítás csak GENERTEL! Pontos, olcsó, ha baj történt gyors. Csak ajánlani tudom!