„Ilyen velem biztosan nem fordulhat elő, nagyon óvatos vagyok!” Ismerős mondat? Hajlamosak vagyunk úgy gondolni, hogy ha vigyázunk és odafigyelünk, elkerülnek minket a balesetek. Sajnos azonban vannak helyzetek, amikor mi bármit megteszünk, nem rajtunk múlik a megelőzés. Az ilyen hasonló váratlan helyzetekre jelenthet megoldást egy balesetbiztosítás, ami anyagi segítséget nyújthat nekünk és családunknak, ha már megtörtént a baj, hogy a felépülésünk közben ez a teher lekerüljön a vállunkról.

Mire is jó egy balesetbiztosítás?

Megégetted a kezed főzés közben? Gyermeked focimeccse rosszul sült el és sajnos csontrepedés lett a vége? Vagy a járdával volt egy nem túl barátságos találkozásod egy szerencsétlen lépés miatt? Tudod, mi a közös ezekben az eseményekben? Mind hétköznapi történetek, amik bárkivel előfordulhatnak és mindegyik esetén segítséget nyújthat egy balesetbiztosítás.

Hogy többek között milyen káresemények esetén téríthet biztosításod?

  • Csonttörés, csontrepedés
  • Égési sérülések
  • Maradandó egészségkárosodás: ezzel a szolgáltatással fedezheted bénulás vagy akár járóképtelenség esetén egy kerekesszék beszerzési költségét is a biztosítási összeg erejéig.
  • Kullancscsípésből eredő betegségek (agyvelő-, agyburok gyulladás, Lyme-kór): ez a szolgáltatás segítség lehet megbetegedés esetén, vagy ha a megbetegedés következtében megtörténik a legrosszabb.
  • Balesetből eredő műtét esetén is térítünk. A felépülés időszakára – ha baleset miatt legalább 28 egymást követő napot táppénzen vagy – a biztosítási összeggel átsegíthetünk az anyagi nehézségeken.
  • Baleset miatti kórházi ellátás napidíja, mellyel segítünk, amikor a legkiszolgáltatottabb helyzetben vagy.
  • Baleseti költségtérítés (baleseti mentési-, szállítási-, gyógyászati segédeszköz költsége Magyarország területi hatállyal).
  • Baleseti vagy közlekedési baleseti halál bekövetkezésekor.
  • Temetkezési költség térítése baleseti vagy közlekedési baleseti halál esetén.

Na és a gyerekek biztonságával mi lesz?

Kifejezetten gyermekek részére kialakított csomagunk magába foglalja a legtöbb felnőttekre kiterjedő elemet és figyelembe vettük a gyakori baleseteket, amik a család legapróbb tagjaival megeshetnek, miközben igyekeznek felfedezni a körülöttük lévő világot. Ezek:

  • Szúrt, vágott sérülések
  • Állat által okozott harapás, például súlyos kutyaharapás
  • Áramütés
  • Kullancscsípés okozta betegségek (agyvelő-, agyburok gyulladás vagy Lyme-kór)

Biztosításunk felnőttek számára 4 csomagban érhető el: Mini, Classic, Plus vagy Extra. A csomagok tartalmáról és a fedezeti összegekről weboldalukon olvashatsz bővebben.

Tipp! Mik a gyakori gyermekbalesetek és hogyan előzheted meg őket? Korábbi cikkünkben összegyűjtöttünk pár jótanácsot!

Kikre terjedhet ki a balesetbiztosítás?

Biztosításunk az egész családra kiterjedhet, a legkisebbektől az idősebb szeretteinkig. Fontos munkavállalóid biztonsága és céges környezetben gondolkodsz? Biztosításunk munkatársak csoportjára is megköthető, maximum 10 főig.

Fontos! Amennyiben a szerződő természetes személy, abban az esetben a szerződő egyben biztosítottja is a szerződésnek.

Járhat bármilyen kedvezmény a biztosításomhoz?

Már rendelkezel élő Genertel szerződéssel? Ha van másik, jelenleg érvényben lévő, határozatlan idejű, folyamatos díjfizetésű szerződésed nálunk, akkor 10% kedvezményt kaphatsz balesetbiztosításod díjából. Ha éves díjfizetést választasz, és átutalással vagy csoportos beszedési megbízással egyenlíted ki a díjad, szintén 10% kedvezményben részesülhetsz.

További kedvezményekért kalkulálj balesetbiztosítási díjat online kalkulátorunk segítségével!